Manisa Travel Turkey’de Tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Manisa Travel Turkey’de Tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 17:00

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ TURİZM ORGANİZASYONLARINDAN BİRİ OLARAK KABUL EDİLEN 9. TRAVEL TURKEY FUARI KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI.

Türkiye’nin önemli turizm organizasyonlarından biri olarak kabul edilen 9. Travel Turkey Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı.
İzmir’de 9. kez düzenlenen Travel Turkey Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Türkiye’nin önemli turizm fuarı olarak kabul edilen organizasyonun açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, fuara katılan illerin valileri, başkanları ile birlikte yabancı konuklar ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmalar gerçekleştirildi. Ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, “Bölgemizde siyasi ortam gergin. Sıkıntılı bir dönem geçirebiliriz. Ama birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Başaracağız. Tüm katılımcılara geldikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“TRAVEL TURKEY TÜRKİYE’NİN TANITIMI İÇİN ÖNEMLİ”
Travel Turkey’in İzmir ve Türkiye’nin tanıtımı için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Bakan Ünal, “Dünya savaşlarını yaşayan dünya, soğuk savaş yıllarından sonra şimdi de düşük gerilimli bir ortam yaşıyor. Dünyamız geçmişte çok büyük acılar yaşadı. 90’lardan sonra yaşadığımız hızlı toplumsal değişim sürecinin bize getirdiği sonuçları yaşıyoruz. Bugün İzmir, Londra ne kadar güvenliyse, Fransa ne kadar güvenliyse o kadar güvenlidir. Birilerinin Türkiye’yi Orta Doğu gibi gösterilmesine müsaade etmeyin. Turizm bir algı yönetimidir. Türkiye dün olduğu gibi bugün de yoluna devam edecektir” diye konuştu.
FUARIN PARTNERLERİ KOSOVA VE ADANA
Travel Turkey’in bu seneki partner ülkesi Kosova olurken partner il ise Adana oldu. Travel Turkey İzmir’de, Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelerine, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtılacak.
MANİSA STANDI FUARDA YERİNİ ALDI
Açılış konuşmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve beraberindekiler fuarı gezdi. Manisa Valiliği, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği işbirliğiyle Manisa standı bu yılda Travel Turkey’de yerini aldı. Manisa standı ilk günden fuarda ilgi gören iller arasında ki yerini aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!