Manisa protokolü, polisevinde bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Manisa protokolü, polisevinde bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 13:59

Manisa protokolü, polisevinde bayramlaştı

Haberin Devamı

MANİSA Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in ev sahipliğinde kent protokolü, Ramazan Bayramı kutlamasını polisevinde gerçekleştirdi.

Manisa'daki bayramlaşma programına, kısa bir süre önce askeri birlikte yaşanan gıda zehirlenmesinin ardından Milli Savunma Bakanlığı tarafından görevden alınan 1. Piyade Eğitim Tugay Komutan Vekili Albay Şefik Güvenç'in yerine yine vekaleten atanan Albay Güven Dere de katıldı. Manisa Polisevi'nde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Vali Güvençer, Albay Dere ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, misafirlerini kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı. Vali Güvençer, şunları söyledi:

"Bugün vesilesiyle bayramı alnı açık, başı dik özgür Türk yurttaşları olarak kutlarken; bu özgürlüğü kendilerine borçlu olduğumuz şehitlerimizi bütün Türk Milleti adına ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına minnetle, şükranla ve rahmetle yad ediyorum. Şehit yakınlarımızın acılarını bir kez daha onlarla paylaşarak, Türk Milleti adına onlara metanet, kolaylık, sabır ve ömür bereketi diliyorum. İnşallah her günümüz bayram neşesinde geçsin. Ülkemiz sevgi çiçekleriyle donansın."

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına; Manisa 1. Eğitim Tugay Komutan Vekili Güven Dere, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Belediye Başkanı AK Partili Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı AK Partili Ömer Faruk Çelik, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, vali yardımcıları, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve STK başkan ve temsilcileri katıldı.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR- Ersan ERDOĞAN/MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!