Manisa OSB Kavşağı'nda peyzaj çalışması

Güncelleme Tarihi:

Manisa OSB Kavşağında peyzaj çalışması
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 15:44

Manisa OSB Kavşağı'nda peyzaj çalışması

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Kuvayi Milliye Anıtı'nın ardından OSB Kavşağı'nda da peyzaj çalışması yaparak çevreyi güzel bir görüme kavuşturdu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, Yunusemre İlçesi OSB Kavşağı'nı da peyzaj uygulaması süsledi. Yaklaşık 30 bin metrekarelik alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek, "Bir kente ilk kez gelen insanlar için ilk algı büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda şehir girişlerinde yapılacak peyzaj uygulamalarına önem veriyoruz. Kuvayi Milliye Anıtı'nın ardından OSB Kavşağında bu doğrultuda bir peyzaj uygulaması gerçekleştirdik. Şuan ekiplerimiz Menemen- Muradiye Kavşağı'nda çalışmalarını sürdürüyor" dedi.
BEĞENİ TOPLADI
Birbirinden güzel çiçeklerle süslenen OSB Kavşağı'nın vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladığına da dikkat çeken Belek, "Dolomit taşı, taflan ve alev çalısı ile palmiye ağaçlarıyla süslenen peyzaj uygulamamız şehre girişte vatandaşlarımızı yeşiller içerisinde karşılıyor" dedi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!