Manisa galibiyete hasret

Güncelleme Tarihi:

Manisa galibiyete hasret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2010 12:16

Eskişehirspor'a 1-0 yenilen Manisaspor, 11. haftada kazandığı Gençlerbirliği maçının ardından, Ankaraspor karşısında aldığı hükmen galibiyet dışında 3 puan elde edemedi.

Haberin Devamı

Süper Lig'de ilk devreyi 18 puanla kapatan Manisaspor, Ziraat Türkiye  Kupası (D) Grubu'nda başarılı sonuçlara imza atarak adını çeyrek finale yazdırdı.  Ligin ikinci devresinin ilk maçında Eskişehirspor ile mücadele eden Ege  temsilcisi, Adem'in golüne engel olamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Ligde 15. haftada hükmen kazandığı Ankaraspor maçı dışında en son  galibiyetini 11. haftada deplasmanda Gençlerbirliği'ne karşı elde eden  Manisaspor, o maçtan sonra oynadığı 6 müsabakada 4 yenilgi, 2 beraberlik aldı.

Manisaspor'da yeni transferler Gabriel De Paulo Limeira ile Şener ilk kez  bir lig maçında forma giyerken, sezon başından beri lig maçlarında şans bulamayan  Dilaver de son bölümde oyuna girdi.

Gelecek hafta Ankaragücü'nü Manisa'da ağırlayacak Manisaspor, daha sonra  Trabzonspor (D), Fenerbahçe ve Sivasspor (D) ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!