Manisa Büyükşehir Belediyespor'da futbolcular bu sezon iddialı

Güncelleme Tarihi:

Manisa Büyükşehir Belediyesporda futbolcular bu sezon iddialı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2017 15:49

Manisa Büyükşehir Belediyespor'da futbolcular bu sezon iddialı

Haberin Devamı

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)- ÜÇÜNCÜ Lig 1'inci Grup'ta yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Kaptan Ali Öztürk ile yeni transferler Umut Kaya ve Kürşat Ergun Aydın iddialı açıklamalarda bulundu. Kürşat Ergün Aydın, bugüne kadar hiçbir kulüpte bu kadar huzurlu bir ortamda bulunmadığı dile getirerek, "Manisa Büyükşehir Belediyespor'un bir proje takımı olduğunun farkındayım. O yüzden burayı 3'üncü Lig kulübü olarak görmüyorum. Tesisinden yönetimine her anlamda çok profesyonel bir kulüp. Gerekli ivme yakalandıktan sonra gelecekte Süper Lig'e kadar çıkacağına inanıyorum" dedi.
Takım olarak başarıya odaklandıklarını belirten Umut Kaya ise, "Yoğun bir kamp süreci geçiriyoruz. Sezon sonunda başarıya ulaşacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Kaptan Ali Öztürk de, "Takıma katılan yeni arkadaşlarımızla birlikte uyum içindeyiz. Bu uyum ve birliktelik bizi amacımıza ulaştıracak" ifadesini kullandı. Gruptaki rakipleriyle ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli futbolcu, "Bizim için rakibin önemi yok, takım olarak iyi olduğumuzu biliyoruz. Hangi gurupta olursak olalım sonucu etkileyecek tek faktör, bizim o gün iyi ya da kötü olduğumuz" yorumunu yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!