Mancini'ye 1 maç ceza!

Güncelleme Tarihi:

Manciniye 1 maç ceza
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 21:25

Milano derbisinde AC Milan'a 3-0 kaybeden İnter'in Teknik Direktörü Roberto Mancini İtalyan futbol federasyonundan bir maç ceza aldı.

Haberin Devamı

Hakemin İnter lehine penaltı olarak değerlendirmediği bir pozisyon sonrasında hakemlere tepki gösteren Mancini tribüne yollanmıştı. Tünele girerken rakip takım taraftarlarına orta parmağını gösteren Roberto Mancini, bir maç ceza alırken, 5 bin Euro da para cezası ödeyecek. Mancini'nin ceza nedenleri arasında maçın dördüncü hakemine hakaret etmek de bulunuyor.

Maç sonrasında hakemleri eleştiren Mancini, "Sahanın en kötüleriydiler" ifadesinde bulundu. İtalyan teknik adam sahadan atılması ve sonrasındaki jesti için ise, "Hakaret etmediğim halde haksızca sahadan çıkartıldım. Bu nedenle siniriydim. Evet, oradaki 7-8 taraftara bana küfür ettikleri için orta parmağımı gösterdim. Orada bulunmamaları gerekiyordu, orada görevlilerin olması lazımdı. Gene de yaptığım hareket için üzgünüm" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

"Teknik direktörlük hayatımın en kötü ocak ayı" ifadesinde bulunan Mancini, takımının Chievo ile oynayacağı karşılaşmada kulübede olamayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!