Manavgat'ta yeni yıl törenle başladı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta yeni yıl törenle başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2017 14:18

Manavgat'ta yeni yıl törenle başladı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Manavgat'ta yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, "Geleceğimizin şekillenmesinde önemli yeri olan bu anlamlı günde, öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşarken, yeni nesli şekillendiren değerli öğretmenlerimiz de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştirmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Yeni eğitim öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize, tüm eğitim çalışanlarımıza, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla ikinci tören Toros Ortaokulu'nda gerçekleştirildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!