Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 15:51

Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde durdurulan bir otomobil içerisinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği tarafından uyuşturucu madde ticareti nakli yapan, kullanan ve bulunduran şahıs ve gruplara yönelik yürütülen çalışmalarda şüphe üzerine takibe alınan otomobil Bahçelievler Mahallesi'nde durduruldu. Şüpheliler S.D., M.D. ve H.G.'nin üzerinde ve araç içerisinde arama yapıldı. Arama sonucunda otomobilde daralı 7.5 gram eroin maddesi, 4 şırınga, sapı kesilmiş metal kaşık bulundu. Şüpheliler gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Şüpheliler hakkında yapılan araştırma sonucunda suça sürüklenen çocuk (SSÇ) olduğu anlaşılan S.D. hakkında 'Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma ve bulundurma, uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama' suçlarından adli işlem yapılırken, 'ehliyetsiz araç kullanmak, dur ikazına uymamak ve tehlikeli şerit değiştirmek' suçlarından 2 bin 175 lira trafik cezası verildi.

Gözaltına alınan diğer şüphelilerden H.G.'nin 'hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal etme' suçlarından toplam 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunduğu ve Manavgat Asliye Ceza ilamat masasınca arandığı belirlendi. İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.G. ve S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi. M.D. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!