Manavgat'ta spor salonları denetlendi

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta spor salonları denetlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2018 10:17

Manavgat'ta spor salonları denetlendi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT'ta faaliyet gösteren spor kulüpleri ve fitnes salonları, Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisleri Denetim Komisyonu tarafından denetlendi.
Manavgat Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya başkanlığında oluşturulan Özel Beden Eğitimi ve Spor Tesisleri Denetim Komisyonu, ilçede faaliyet gösteren 13 spor kulübü ile özel beden eğitimi ve spor tesisleri (fitness salonu) denetledi.
Komisyon üyeleri spor kulübü ve salonlarda; salon bilgisini, sporcu sayısını, engelli bireylerin spor yapmalarına engel olup olmadığını, dopingli madde satışının yapılıp yapılmadığı ve yasak listesinin asılıp asılmadığını, yangın söndürme tertibatın ile yangın söndürme tüplerinin olup olmadığı ve yangın söndürme tüplerinin tarihlerinin güncelliğini, ilk yardım dolabı ve içeriğinin tam olup olmadığını, kulüp ve salonlarda istihdam edilen antrenörlerin sigortalı olup olmadıkları ile 2'nci kademe antrenörlük belgesine sahip olup olmadıklarını inceledi.
'Güçlü Gençlik Güçlü Türkiye' sloganı doğrultusunda çocukların, gençlerin ve spor yapmak isteyen herkesin sağlıklı ve uygun koşullarda spor yapmalarını sağlamak için var güçleri ile mücadele ettiklerini belirten Süleyman Karakaya, çeşitli spor branşlarında faaliyet gösteren spor kulüpleri, fitnes salonları ve tesisleri rutin olarak denetlediklerini anlattı.
Süleyman Karakaya şunları söyledi:
"Sporla ilgili tüm kurumlar bizim paydaşımızdır. Ülkemizin ve yerelde Manavgat'ımızın spor alanında gelişmesi için kurumlarla işbirliği içerisinde destek oluyoruz. Hepimizin amacı güçlü nesillerin oluşması. Bu kapsamda 4 ayda bir olmak üzere yılda 3 kez spor kulüplerini, özel beden eğitimi ve spor tesislerini denetliyoruz. Şikayet olması halinde ve yeni açılan kulüp ile salonlarda da denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!