Manavgat'ta rögar kapakları çalındı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta rögar kapakları çalındı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 12:23

Manavgat'ta rögar kapakları çalındı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde cadde ve sokaklardaki rögar kapakları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Manavgat'ta son dönemde cadde ve sokaklarda onlarca rögar kapağı çalındı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri Manavgat'ta cadde ve sokakları her gün gezerek eksik rögar kapağı araştırması yapıyor. Yaşanan vakaların ASAT yetkilileri tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verilmesinin ardından polis tarafından da çalışma başlatıldı. ASAT yetkilileri rögar kapağı alınan cadde ve sokaklarda vatandaşın Alo 185'i ücretsiz arayabileceğini belirtti.

Kapakların alınması nedeniyle rögar deliklerinin hem insan hayatı hem de sürücüler için büyük tehlike oluşturduğunu belirten ASAT yetkilileri, "En ufak dikkatsizlik arzu etmediğimiz kötü sonuçlar doğurabilir. Çalınanların yerine yeni kapak yerleştirene kadar sürücülerimizden ve vatandaştan dikkatli olmalarını istiyoruz. Ayrıca yaşanan kapak hırsızlığını ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdik. İnşallah suçlular bir an önce yakalanır. Ayrıca vatandaşımız rögar kapağı olmayan bir yer görürlerse Alo 185'e bildirim yapabilir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!