Manavgat'ta plaj futbolu heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta plaj futbolu heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2017 15:45

Manavgat'ta plaj futbolu heyecanı

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı 10-16 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Manavgat Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) birlikte düzenlediği Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı 10- 16 Temmuz tarihleri arsında Manavgat Belediyesi'ne ait Boğaz Otel'de oynanacak. Bu yıl 8'incisi yapılacak TFF Plaj Futbol Ligi Manavgat etabına toplamda 13 takım katılacak. 3 gün sürecek olan grup maçlarının ardından 4 grupta mücadele eden takımlardan ilk ikisi gruptan çıkarak çeyrek final oynamaya hak kazanacak. Yarı final ve final müsabakaları 16 Temmuz Pazar günü oynanacak.

Belediye Başkanı Şükrü Sözen, tüm futbolseverleri ve Manavgat halkını muhteşem güzelliklere sahne olacak olan futbol müsabakalarını izlemeye davet etti. Başkan Sözen, "Manavgat'ımızı sporda öncü bir kent yapmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu yıl 8'incisini düzenleyeceğimiz Plaj Futbol Ligi Manavgat etabının heyecanını yaşamaya bütün Manavgat halkımızı davet ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!