Manavgat'ta ödüllü öykü yarışması

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta ödüllü öykü yarışması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2018 10:42

Manavgat'ta ödüllü öykü yarışması

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - MANAVGAT Belediyesi kadınların yazarlık konusundaki yaratıcılığını ön plana çıkarmak amacıyla 'Yıldızların Altında Manavgat' ödüllü öykü yarışması düzenleniyor.

Bu yıl ilk kez düzenlenecek ödüllü öykü yarışması ile Manavgat'ta yaşayan kadınlar, edebiyatla buluşturulacak. Yarışma kapsamında yazarlık atölyeleri düzenlenerek kadınlar birbirinden değerli kadın edebiyatçılarımızla bir araya getirilecek. Atölye çalışmaları 21, 22, 23 Şubat tarihlerini kapsayan 3 günlük sürede ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 'Yıldızların Altında Manavgat' temalı ödüllü öykü yarışmasında son başvuru tarihinin ise 23 Şubat olduğu açıklandı.

Birinci olan öykü yazarı kadına 3 bin TL ve Manavgat Bisiklet (MANBİS) yıllık kullanım kartı, ikinci olacak öykü yazarına 2 bin TL ve MANBİS yıllık kullanım kartı, üçüncü olacak kadın yazara 1000 TL ve MANBİS yıllık kullanım kartı verilecek. Yarışmada 750 TL'lik mansiyon ödülü ve MANBİS yıllık kullanım kartı da verileceği belirtildi. Yarışmaya başvuruların ise Manavgat Belediyesi Halk Masası, Manavgat Belediyesi Çolaklı Hizmet Binası, Manavgat Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, Manavgat Belediyesi Sarılar Kadın Spor Merkezi, Manavgat Belediyesi Side Gençlik Merkezi'ne kapalı zarf içerisinde elden veya posta yoluyla teslim edilebileceği duyuruldu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!