Manavgat'ta oda seçimleri heyecanı- Yeniden

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta oda seçimleri heyecanı- Yeniden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 14:38

Manavgat'ta oda seçimleri heyecanı- Yeniden

Haberin Devamı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde meslek odalarında seçimli olağan genel kurullar 6 Ocak'ta başlayıp 10 Ocak'ta sona erecek.
Manavgat'ta meslek odaları yeni yıla seçimli olağan genel kurul heyecanıyla girecek. Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Manavgat Servisçiler Odası'nın seçimleri  6 Ocak'ta gerçekleştirilecek. Manavgat Servisçiler Odası genel kurulu MATSO otogar toplantı salonunda, Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulu ise Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Servisçiler odası için mevcut Başkan Mahir Çınar'la birlikte SS 236 Nolu Öğrenci Taşıcıları Kooperatifi Başkanı Mustafa Aydın başkanlık için yarışacak. Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda ise mevcut Başkan Mahmut Şafak'la birlikte eski oda başkanlarından Muammer Ünal ve Mustafa Özen aday oldu.
Mevcut Başkan Abdullah Akça ile Durmuş Yıldız'ın yarışacağı Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası'nda seçim 7 Ocak günü MATSO otogar toplantı salonunda gerçekleştirilecek.
Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası seçimi 9 Ocak'ta yapılacak. Bu seçimde mevcut Başkan Sami Dursun Doğan ile Mehmet Erdoğan yarışacak.
Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi ise 10 Ocak'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Hasan Çelik ile Hasan Özcan aday oldu.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!