Manavgat'ta muhtarlarla toplantı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta muhtarlarla toplantı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 10:23

Manavgat'ta muhtarlarla toplantı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Kaymakamlığı'nda yaklaşan referandum ve turizm sezonu öncesinde muhtarlarla toplantı düzenlendi.

Manavgat Kaymakamlığı tarafından mahalle muhtarlarına yönelik toplantı düzenlendi. Kaymakam Nazmi Günlü başkanlığında 3 grup halinde yapılan toplantılara mülki idare amirleri de katıldı. Toplantılarda ana gündem maddesi 16 Nisan'da yapılacak referandum olurken, muhtarlar seçim sürecinde seçmen listelerinin askıya çıkarılmasından itibaren Seçim Kanunu uyarınca yapacakları çalışmalar hakkında bilgilendirildi. Turizm sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, özellikle alınacak güvenlik tedbirleriyle ilgili bilgi verilen mahalle muhtarları da jandarma ve polisten beklentilerini aktardı.

Kaymakam Nazmi Günlü, muhtarlarla rutin olarak toplantılar yaptıklarını belirterek, "Bu sefer toplantımızı Kaymakamlıkta gerçekleştirdik. Buradaki salonun yetersizliği nedeniyle muhtarları 3 gruba ayırarak toplantıya davet ettik. Toplantılarda muhtarlara referandum sürecinde Seçim Kanunu'ndan kaynaklanan görevleri ve yapacakları çalışmalar bir kez daha hatırlatıldı. Diğer yandan turizm sezonu geliyor. Özellikle turizm bölgelerinde başta güvenlik tedbirleri olmak üzere mahallelerde alınması gereken tedbirler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca muhtarlarımızın isteklerini dinledik, bunlarla ilgili çalışmalara başladık" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!