Manavgat'ta mezarlıklara bayram bakımı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta mezarlıklara bayram bakımı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 12:09

Manavgat'ta mezarlıklara bayram bakımı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Manavgat'taki mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürdü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü Manavgat Birimi ekipleri yıl boyunca 200 mezarlıkta temizlik ve bakım çalışmalarını düzenli periyotlarla yapıyor. Çalışmalarda mezarlıkların ot temizliği, budama, yürüyüş yollarının bakımı ve temizlik çalışmaları yapılıyor ayrıca otların tekrar çıkmaması için ilaçlama yapılıyor. Mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmaları devam ederken, taziye ve cenaze hizmetleri de yürütülüyor.
200 MEZARLIK BAKIMDAN GEÇTİ
Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş, Manavgat genelinde irili ufaklı 339 mezarlık bulunduğunu belirterek, "Şehir merkezi, büyük mahallelerde ve kırsal alanda vatandaşın yoğun olarak kullandığı mezarlıklar başta olmak üzere bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yaz kış yapıyoruz. 200 mezarlıkta çalışmalarımızı tamamladık. Bunların yanı sıra şehitlerimizin kabirlerindeki yıpranmış bayrakları yenileriyle değişimini gerçekleştirdik. Bayram için de hazırlıklarımıza son sürat devam ediyoruz. Başlattığımız çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşımız ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirmiş olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!