Manavgat'ta Manuş Baba rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta Manuş Baba rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2018 10:10

Manavgat'ta Manuş Baba rüzgarı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 8'nci Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali'nde Manuş Baba sahne aldı.

Son dönemde büyük bir hayran kitlesi oluşan Manuş Baba, Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali kapsamında hayranlarına mükemmel bir konser verdi. 'Dönersen ıslık çal' albümüyle müzik listelerinde en üst sıralara yerleşen Manuş Baba, konser alanını dolduran hayranlarına müzik ziyafeti yaşattı. Manuş Baba; Nazım Hikmet, Ahmet Arif, Cemal Süreyya gibi şairlerin dizeleriyle Neşet Ertaş, Ahmet Kaya, Nazan Öncel gibi sanatçıların bestelerini seslendirdi.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manuş Baba konseri öncesinde sahneye çıkarak konser alanını dolduran binlerce kişiye festival hakkında bilgi verirken, organizasyona destek verenlere teşekkür etti. Sözen konuşmasında çocuk istismarına değinerek, mecliste bir an önce bu konuyla ilgili en ağır cezaların çıkarılması gerektiğini bir kez daha ifade etti.

Başkan Sözen, 8 yıldır düzenlenen ve her geçen sene artan katılım sayısıyla dünya çapında bir organizasyon haline gelen festival bünyesinde düzenledikleri etkinlikler için "Manavgat halkı her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!