Manavgat'ta kumar ve uyuşturucu operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta kumar ve uyuşturucu operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2017 09:57

Manavgat'ta kumar ve uyuşturucu operasyonu

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde jandarmanın operasyonunda kumar oynatıldığı tespit edilen işletmenin yetkilisi tutuklanırken, kumar oynayan 21 kişi hakkında işlem yapıldı. Uyuşturucu operasyonunda ise çeşitli miktarlarda esrar, kristal ve Hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Side Mahallesi'nde bir barda kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan baskında kumar oynayan 21 kişi yakalandı. Şüpheliler hakkında 227 liralık cezai işlem uygulandı. Barın sahibi İ.B. ise kumar oynamak için yer temin etmek suçlamasıyla gözaltına alındı. Aynı işletmeye 12 defa kumar oynatmak nedeniyle işlem yaptığının belirlenmesi üzerine jandarmada işlemleri tamamlanan İ.B. adliyeye sevk edildi. İ.B. kumar oynamak için yer temin etmek ve imkan sağlamak suçlamasıyla çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği dört ayrı operasyonda ise toplam 64 gram esrar, 3 gram kristal ve 33 kök Hint keneviri ele geçirildi. Uyuşturucu maddelerle ilgili gözaltına alınan 4 kişi ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!