Manavgat'ta İYİ Parti istişare toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta İYİ Parti istişare toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 10:29

Manavgat'ta İYİ Parti istişare toplantısı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde İYİ Parti'nin kuruluşu amacıyla tanıtım ve istişare toplantısı düzenlendi.

Manavgat'ta bir kafede düzenlenen toplantıya kalabalık bir grup katıldı. Toplantının açılışını yapan Mustafa Erol, ülkenin yeni bir umuda ihtiyacı olduğunu, bu nedenle İyi Parti'nin kurulduğunu anlatarak, "Eskimiş siyasetçiler, eskimiş siyasi partiler, her ne kadar sistem eski de olsa bu sistemin içerisinde yeni bir şey çıkarmak, yeni sözler söylemek ve insanlarımıza yeni umutlar vermek, yeni bir ufuk açmak artık şart olduğu için sorumluluk sahibi bazı insanlar bazı şeylere 'dur' demek zorunda kaldı. Biz bunu yıllardır, içerisinde mücadele ettiğimiz partilerden bekledik" dedi.

İYİ Parti'nin Antalya il başkanlığına Nizamettin Sağır'ın getirildiğini aktaran Erol, Manavgat'ta da ilçe başkanlığı için adayların bulunduğunu öğrendiklerini, toplantıyı düzenleme amacının adayların fikir ve düşüncelerini vatandaşla İYİ Partililerle paylaşması olduğunu belirtti.

Toplantıda konuşan İYİ Parti ilçe başkan adaylarından Mehmet Tosak, kendisini tanıtmasının ardından başkanlık için 10 kişinin daha olduğunu belirterek, "Kim atanırsa atansın, aynı azim ve gönülle atanan arkadaşımın yanında çalışacağım. İnşallah bu birlik, beraberlik ve coşku, Manavgat, Antalya ve Türkiye'de iktidarla taçlanacak" dedi.

Başkan adaylarından Ömer Faruk Çelebi, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekerek, "Açık çağrımdır. Bu süreçte ilçe başkanlığına talip olan kim varsa buyursun gelsin. El ele birlikte çalışalım. Aday sayımızın fazla olması bizim zenginliğimizdir. Ne kadar fazla aday varsa bu durum partimize olan teveccühün yüksekliğini gösterir" diye konuştu.

Toplantı daha sonra görüş ve önerilerin belirtildiği sohbet şeklinde devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!