Manavgat'ta inkişaf eğitimi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta inkişaf eğitimi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 16:54

Manavgat'ta inkişaf eğitimi yapıldı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ÖNDER İmam Hatipler Derneği'nin düzenlediği ÖNDER Okul Aile Birlikleri İnkişaf Eğitimi Manavgat'ta yapıldı.

ÖNDER İmam Hatipler Derneği Manavgat Temsilciliği tarafından Okul Aile Birlikleri İnkişaf (gelişim/gelişme) Eğitimi düzenlendi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Otogar Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen eğitim toplantısına, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'la birlikte Antalya merkez ve ilçelerinde bulunan imam hatip liseleri ve ortaokulu müdür, öğretmen ve okul aile birlikleri yöneticileri katıldı.

ÖNDER Okul Aile Birliklerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Mehdi Barçın, ölçümlenmeyen hiçbir hareketin gelişemeyeceğine inandıklarını, değişim dinamikleri içinde tüm sektörlerin katkısını alarak gelişecek bir modelden bahsettiklerini aktardı. İleri teknolojiyle birlikte eğitime ailelerin katkısının başarıyı yüzde 100 oranında artıracağını vurgulayan Barçın, "Ailenin okula yaklaşımı okulun başarısını bire bir etkileyen bir faktördür, anketlerimiz ve çalışmalarımız bunu gösteriyor. Biz birinci derecede aileyi okul eğitiminin içerisine merkeze alarak eğitim sistemi içerisinde yeni bir hamle gerçekleştirebileceğimize inandığımız için merkeze aileyi aldık, çalışmalarımızı Türkiye genelinde yürütüyoruz" dedi.

Eğitimin ardından Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz ve Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'ın katıldığı forum düzenlendi. Forumda dinleyiciler eğitim kalitesinin artırılması ve okul aile birliklerinin katkıları ile ilgili çeşitli sorular sordu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!