Manavgat'ta Hz. Peygamberin Örnekliği konferansı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta Hz. Peygamberin Örnekliği konferansı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 11:11

Manavgat'ta Hz. Peygamberin Örnekliği konferansı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - MANAVGAT Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 'Hz. Peygamberin Örnekliği' konulu konferans düzenledi.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Antalya Müftüsü Osman Artan'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa vatandaş büyük ilgi gösterdi. Kuran tilavetiyle başlayan konferansta Taşağıl Hacı Hamza Atalay Hafızlık Yatılı Erkek Kuran kursunda eğitimlerini tamamlayan genç hafızlar Onur Yıldırım, Fatih Erdemir ve Ramazan Şahin'e hafızlık belgeleri ve hediyeleri, Antalya Müftüsü Osman Artan ve Manavgat Müftüsü Mustafa Atilla tarafından verildi.

Hz. Peygamberin bütün dünyaya ve bütün zamanlara örnek olduğunu belirten Osman Artan, hayatından örnekler verdi. Günümüzde Peygamber Efendimizi anlamaya daha çok ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Müftü Artan, "Dünyada pek çok coğrafyada akan gözyaşları var, akan kanlar var. İslam coğrafyasında problemler baş gösteriyor. İşte onları çözümlemek, çözüm üretebilmek için Peygamber Efendimizin mesajını daha iyi okumak, daha iyi anlamak mecburiyetindeyiz" dedi.

Manavgat Müftüsü Mustafa Atilla da Kuran kurslarına dikkati çekerek, "Özellikle 4- 6 yaş Kuran kurslarımız çok değerlidir. Onların sayısının hızla artırılması için gayret göstereceğiz. Buradan din gönüllüsü ve hayırsever kardeşlerimize sesleniyorum, lütfen bize yardım ediniz, maddi manevi dualarda bulununuz ki elbirliği, gönül birliğiyle bu güzellikleri beraber yapalım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!