Manavgat'ta güzellik ve bakım kursu

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta güzellik ve bakım kursu
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 13:04

Manavgat'ta güzellik ve bakım kursu

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT İlçe Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü, yenilenen atölyelerinde güzellik ve saç bakım kursu açtı

Manavgat HEM Müdürlüğü, güzellik ve saç bakım kursları için atölye ve cihazlarını yeniledi. Her iki alanda da sektörün ihtiyaçlarına göre en son teknolojiyi kullanarak profesyonel nitelikte kalifiye eleman yetiştirme arzusunda olduklarını kaydeden HEM Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, “Kursiyerlerimiz alanında uzman eğitmenlerimiz tarafından, teknolojiyi takip eden ekipmânları kullanarak ve profesyonel atölye ortamlarımızda uygulama yaparak mesleklerinde gerekli yeterlilikleri kazanıyor. Güzellik hizmetleri alanında 2 atölyemiz var. Atölyelerimizi en son cihazlarla yenileyerek daha iyi eğitim verilebilme adına hazır hale getirdik" dedi.

Ekim ayında başlayan kursların sona ermek üzere olduğunu ifade eden Geyikoğlu, gelen talep doğrultusunda bahar dönemi için kalıcı makyaj, protez tırnak, temel makyaj, cilt bakımı, epilasyon ve masaj teknikleri kurslarına kayıtların 1 Nisan'a kadar devam edeceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!