Manavgat'ta Engelliler Haftası kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta Engelliler Haftası kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2018 15:18

Manavgat'ta Engelliler Haftası kutlaması

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Engelliler Haftası nedeniyle Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim İlkokulu/Ortaokulu/Mesleki Eğitim Merkezi tarafından program düzenlendi.

Programa Kaymakam Mustafa Yiğit'in eşi Mehtap Yiğit, İlçe Milli eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aşur Eker, Manavgat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nihal Etçi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şükrü Yıldırım, Manavgat Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, MHP İlçe Başkanı Nooman Enhoş, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan okul müdürü Ali Hakan Öz, engellilere yönelik çalışmaların ya devlet ya da sivil toplum kuruluşları tarafından yapılmaya çalışıldığını belirterek, "Bizim düşünmemiz gereken biz birey olarak ne yapmalıyız olmalıdır. Her birimiz bulunduğumuz kurumlarda üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirirsek devletimizin sağladığı olanaklardan daha fazla yaralanmalarını sağlamış oluruz. Onlar için bıkmadan, usanmadan, yorulmadan şartları iyileştirmek için uğraşmak zorundayız" dedi.

Program, öğrencilerin hazırladıkları gösterileri sunmasıyla devam etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!