Manavgat'ta CHP'den İnce'ye destek

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta CHPden İnceye destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 17:31

Manavgat'ta CHP'den İnce'ye destek

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye, kampanyasında kullanılmak üzere CHP ilçe başkanlığı üyeleri ve CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara tarafından bağış yapıldı.

CHP Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ve beraberindeki heyet Muharrem İnce'ye destek amacıyla bağış yaptı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin kader noktası olduğuna vurgu yapan İlçe Başkanı Aliye Coşar, "Türkiye'nin kaderini halkımız el ele vererek değiştirecektir. 25 Haziran sabahı milletimizin yeni bir güneşe 'merhaba' diyeceğine inanıyor ve bu yolda desteklerini seçim gününe kadar cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'ye göstermeye devam edeceklerine yürekten inanıyoruz" dedi.

Milletvekili Niyazi Nefi Kara da "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devletin tüm araçlarını, uçaklarını, helikopterlerini kullanıyor. Halkın cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye ise halk desteğini sürdürüyoruz. Bütün Türkiye'de olduğu gibi Manavgat ilçemiz olarak da gerek partililerimiz gerek vatandaşımız tarafından herkes kendi gönlünce ne kadar yapabiliyorsa destekte bulunuyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!