Manavgat'ta 23 Nisan kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Manavgatta 23 Nisan kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 16:25

Manavgat'ta 23 Nisan kutlandı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerle kutlandı. CHP İlçe Başkanlığı da alternatif çelenk töreni düzenledi.

Manavgat'taki 23 Nisan kutlamaları dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Kaymakam Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve protokol mensuplarıyla, gaziler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir günün anlam ve önemi üzerine konuşma yaptı. Ardından ilçe genelinde düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören, öğrencilerin okudukları şiirler, söylenen şarkılar ve halkoyunları gösterisiyle sona erdi.

CHP'DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Resmi törenin ardından CHP İlçe Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Törene, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve partililer katıldı. Törende İlçe Başkanı Aliye Coşar bir konuşma yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!