Manavgat ve İbradı'da yollar yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Manavgat ve İbradıda yollar yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 14:28

Manavgat ve İbradı'da yollar yenileniyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Yaylaalan Mahallesi'ni İbradı'nın Ürünlü ve Ormana mahallelerine bağlayan grup yolunda altyapı çalışması başlattı.

Büyükşehir Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşımı Antalya ile buluşturmaya devam ediyor. Dağları delerek yeni yollar açan Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bozulan mevcut yolları da yeniliyor. Ekipler, Manavgat'ın Yaylaalan Mahallesi'ni İbradı'nın Ürünlü ve Ormana mahallelerine bağlayan grup yolunda asfalt öncesi altyapı ve hazırlık çalışması başlattı.

TOPLAM 40 KİLOMETRE

Toplam 40 kilometre uzunluğunda olan yol üzerinde doğal su akışını sağlamak ve yolun bozulmasını önlemek için belirlenen noktalara büz konuluyor. Şarampoller temizlenerek su akışı sağlanıyor. Yol altyapısını oluşturacak malzemeler greyderle düzleştirildikten sıkılaştırılıyor. Altyapısı sağlamlaştırılan yolda stabilizesi de yapılarak yolun asfalt için hazırlığı tamamlanmış olacak.

AKDEMİR İNCELEMELERDE BULUNDU

Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir yol üzerinde incelemede bulunmak için bölgeye gitti. Yol şantiyesinde incelemede bulunan Akdemir, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Mahalle sakinleri de yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını ve yol yapım çalışmaları için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!