Manavgat MYO'da dersler başladı

Güncelleme Tarihi:

Manavgat MYOda dersler başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 12:00

Manavgat MYO'da dersler başladı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - AKDENİZ Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu'nda (MYO), 2016-2017 eğitim öğretim dönemi Hamza Yalçın'ın 'İşletmelerde Kalitenin Sürekliliğini Sağlayan Faktörler ve Eğitim' ilk ders sunumuyla başladı.
Manavgat MYO'da 2016-2017 eğitim öğretim dönemi düzenlenen törenle başladı. Mehmet Akın Konferans Salonu'ndaki törene MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, MAYÖV Başkanı Dr. Muammer Güneş, MYO öğretim görevlileri, davetliler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan MYO Müdürü Doç. Dr. Hakan Sert, müdür yardımcısı olarak 10 yıl önce geldiği Manavgat MYO'da çok emek sarf edildiğini kaydetti.
Amaçlarının Manavgat'a bir üniversite kazandırmak olduğunu belirten Doç. Dr. Sert, “Bunun şartları nelerdir; fakülteler açmak, bundan sonra yeni yeni bölümler açmak ve buraya daha çok sayıda öğrenci getirmek ve Manavgat'ımızın eğitim seviyesini yükseltmek" dedi. Manavgat'ta nüfus arttığını ve sürekli büyüdüğünü kaydeden Doç. Dr. Hakan Sert, “Türkiye'nin nüfusu en çok artan ilçelerden bir tanesi burası, iş olanakları çok fazla. Çünkü turizm sayesinde para girişi de var. Ama bunun yanında yapmamız gereken başka şeyler de var. Eğitim seviyesini arttırmak. Bunun için de buraya bir üniversite kurmalıyız" dedi.
Doç. Dr. Hakan Sert'in konuşmasının ardından Hamza Yalçın'ın 'İşletmelerde Kalitenin Sürekliliğini Sağlayan Faktörler ve Eğitim' konulu ilk ders anlatımıyla ders yılı başladı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!