Manavgat Belediyesi'nden ramazan şenlikleri

Güncelleme Tarihi:

Manavgat Belediyesinden ramazan şenlikleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2018 12:19

Manavgat Belediyesi'nden ramazan şenlikleri

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi Meydanı'nda her akşam kurduğu iftar sofralarının yanı sıra şenlik alanında da Ramazan eğlenceleri düzenliyor.

Manavgat Belediyesi, her akşam 5 bin kişiye iftar yemeği veriyor. Atatürk Kültür Merkezi Meydanı'nda kurulan iftar sofrasına Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de katılarak vatandaşlarla oruç açıyor, birebir sorunlarını dinliyor.

ÇOCUKLARA ŞENLİK, BÜYÜKLERE KONSER

İftarın ardından ise vatandaşlara yönelik Ramazan eğlenceleri düzenleniyor. Vatandaşlar ve çocuklar etkinliklerle eğlenceli vakit geçiriyor. Çocuklar için hediyeler, şişme oyun grupları, Hacivat- Karagöz, meddah, palyaço, masal ağacı, orta oyunu, sihirbaz gösterisi, kukla tiyatrosu, Nasrettin Hoca fıkraları, İbiş ve masalları, çocuk aktiviteleri ve interaktif yarışmalar yapılıyor. Semazen, akrobasi ve kanto gösterileri de sunuluyor.

BAŞKAN SÖZEN DAVET ETTİ

Manavgat Belediyesi Ramazan şenliklerinde yerel sanatçılar da konser veriyor. Etkinliklere gelen Manavgatlılar, şenliklerden dolayı Başkan Şükrü Sözen'e teşekkür etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, mübarek Ramazan ayında tüm Manavgat halkını iftar sofrasında lokmalarını paylaşmaya ve Ramazan şenliklerine davet etti. Başkan Sözen, “Ramazan ayında önemli olan bir ve beraber olmaktır. Genç yaşlı herkesi iftar soframıza ve Ramazan eğlencelerimize bekliyorum. Ben de her akşam sizlerle iftar yapmaktan çok mutlu oluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!