Manavgat Belediyesi TSM Korosu'ndan ilk konser

Güncelleme Tarihi:

Manavgat Belediyesi TSM Korosundan ilk konser
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2018 13:08

Manavgat Belediyesi TSM Korosu'ndan ilk konser

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediyesi'nin Türk Sanat Müziği Korosu ilk konserini verdi.

Manavgat Belediyesi'nin kültür ve sanat çalışmaları kapsamında bu yılın ocak ayında kurulan Türk Sanat Müziği Korosu, ilk konserini Atatürk Kültür Merkezi'nde verdi. Özgür Bekiz'in koro şefliğini yaptığı 20 kişilik koronun, ilk konserini izlemeye sanatseverler akın etti.

Manavgat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu gecede 25 eseri muhteşem uyumla seslendirerek adeta kulakların pasını sildi. Türk Sanat Müziği'nin 'Duydum ki unutmuşsun', 'Hani o bırakıp giderken', 'Elbet bir gün buluşacağız', 'İçin için yanıyor kalbim' gibi sevilen parçaları seslendiren koro, dinleyenlerden yoğun alkış aldı.

Muhteşem sanat gecesinde koristlerden Levent Güner, Gönül Numanoğlu, Tenzile Hangelioğlu, Fatma Güler, Rukiye Andaç ve şef Özgür Bekiz'in ut ile söylediği solo eserler ise büyük beğeni topladı.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilk konserlerinde başarılı olan ve Manavgat halkından tam not alan koronun ilerleyen zamanlarda daha da büyüyerek, önemli sanatsal çalışmalara imza atacağına inandıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!