Manavgat Ağız ve Diş Merkezi yenilendi

Güncelleme Tarihi:

Manavgat Ağız ve Diş Merkezi yenilendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2016 10:57

Manavgat Ağız ve Diş Merkezi yenilendi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından başlatılan modernizasyon çalışmaları kapsamında Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde başlatılan çalışmalar kapsamında poliklinik sayısı 16'dan 26'ya çıkarıldı.
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde yaklaşık 9 ay önce başlatılan yenileme çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. Mevcut poliklinik sayısının daha iyi hizmet vermek için 16'dan 26'ya çıkarıldığına işaret eden Prof. Dr. Yılmaz, 19 olan diş hekimi sayısının da 33'e çıkarıldığını ifade etti.
Prof. Dr. Yılmaz, 24 saat kesintisiz hizmet verilen merkezde temel hedeflerinin daha kaliteli hizmet sunmak olduğunu anlattı. Merkeze başvuran tüm hastalara gereken tıbbi ve sosyal hizmetleri verebilecek düzeyde yapılanma yaptıklarını ifade eden Prof. Dr. Necat Yılmaz, "Merkezin sterilizasyon birimi yapılan fiziki düzenlemeler sonrasında standartlarına uygun hale getirildi. Merkezi havalandırma ünitesi yapıldı ve tıbbi cihazlar yenilendi. Röntgen birimi de yapılan fiziki düzenlemeler sonrası standartlara uygun hale getirdi" diye konuştu.
Prof. Dr. Yılmaz, yeni panoramik röntgen cihazının hizmete girmesiyle hasta bekleme süresinin 10 dakikanın altına düşürüldüğünü, diş protez laboratuvarının da standartlara uygun hale getirildiğine değindi. Bu düzenlemeler sonrasında ağız ve diş merkezleri içerisinde ilk implant uygulamasının Manavgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde yapıldığına değinen Prof. Dr. Yılmaz, çalışan memnuniyetine de ciddi önem verdiklerine değindi.
Personelin öğle yemeği yiyebileceği bir mekan ve eğitim-toplantı yapacağı salon bulunmadığını hatırlatan Prof. Dr. Necat Yılmaz, merkeze 50 kişilik yemekhane, 60 kişilik eğitim-toplantı salonu, 30 araçlık personel, 45 araçlık hasta, 5 araçlık engelli otoparkı olmak üzere toplam 80 araçlık otopark kazandırdıklarını söyledi. Prof. Dr. Yılmaz, yapılan çalışmalarla merkezin modernize edilerek hizmete sunulduğunu vurguladı.

FOTOĞRAFLI


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!