Mamak’ta kadın kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı 

Güncelleme Tarihi:

Mamak’ta kadın kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 13:16

Mamak’ta kadın kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı 

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) – ANKARA’nın Mamak ilçesinde kadınlara yönelik hobi ve meslek edindirme eğitimleri veren aile merkezlerinin yılsonu sergileri devam ediyor.
Kadınlara yönelik kurslarıyla meslek okuluna dönüşen aile merkezlerinde bu hafta kursiyerlerin eserleri Neşet Ertaş Aile Merkezinde sergilendi. Serginin açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve eşi Zeliha Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney ve çok sayıda kursiyer katıldı.
‘ÇOK YÖNLÜ HİZMET’
Yıl boyunca devam eden kurslarda Mamaklı kadınlar kişisel yeteneklerini geliştirdiklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “ Bizler aile merkezlerini inşa ederken sadece birer kurs olarak değil, kadınlarımız için tam bir yaşam alanı olarak tasarladık. İçerisinde bulunan birçok olanaklarıyla aile merkezlerimiz Mamaklı kadınlarımıza en güzel şekilde ve çok yönlü olarak hizmet vermeye devam ediyor” dedi.
Neşet Aile Merkezi’nde dikiş nakış, iğne oyası, cilt bakımı gibi kurslara katılan kadınlar bütün bir yol boyunca ürettikleri ürünlerden oluşan sergiyi gezen Akgül’e teşekkür etti. Mamaklı kadınlar, “Bu kurslara katıldıktan sonra kızlarımızın çeyizlerini kendi ellerimizle yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca başkalarının çeyizlerini de hazırlayarak para kazanıyoruz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!