Mamak'ta Capoeira kursu ilgi görüyor

Güncelleme Tarihi:

Mamakta Capoeira kursu ilgi görüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:44

Mamak'ta Capoeira kursu ilgi görüyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediyesi, geleceğin spor adamlarını yetiştirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Farklı branşlarda yetiştirdiği sporcuların profesyonel takımlarda boy göstermesini hedefleyen belediye, geçtiğimiz yıl spor branşları arasına dahil ettiği Capoeira kursu'nda 40' dan dan fazla kursiyer ile Başak Gençlik ve Spor Merkezi'nde eğitimlerine devam ediyor.
Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00-13.00 arası çalışmalarına devam eden kursta oyuncular, beden ve yüz ifadeleri ile iletişim kurmaya çalışıyor. İçinde uzakdoğu sporu olarak bilinen karate, judo, taekwondo'dan figürler, dans, akrobasi ve canlı müzik olmak üzere her şeyi barındıran Capoeira kursu ile kursiyerler kendilerini savunmayı öğrenirken aynı zamanda sosyalleşip, vücutlarını esnetiyor. Kursta sporcular ayrıca sporun yanı sıra müzik enstrümanlarını kullanmayı öğreniyor.
YENİ YETENEKLER KEŞFEDELİYOR
Tüm spor branşlarında Türk sporuna yeni yeteneklerin kazandırılması konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Artık markalaşan spor tesislerimiz ile zengin altyapılar oluşturarak, geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Gençlerimizi sporun hiç denenmeyen yeni branşlarıyla buluşturuyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!