Mamak spor merkezi olacak

Güncelleme Tarihi:

Mamak spor merkezi olacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2012 00:00

Haberin Devamı

MAMAK Belediyesi, inşaat çalışmaları devam eden Mamak Arena ve Türközü Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile birlikte bölgeyi spor merkezi haline getirecek. İnşaatlar tamamlandığında hem bölgede bulunan vatandaşlar bu yatırımlardan faydalanacak hem de ulusal ve bölgesel dallarda başarıya imza atan Mamaklı sporcular profesyonel ortamlarda çalışma imkanı elde edecek.
4 bin 250 kişi kapasiteli Mamak Arena ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecek. Türközü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ise, Başkent’in en büyük yüzme havuzlarından birisi olacak. Yüzme havuzunun yanı sıra proje içinde, kapalı spor salonu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları bir arada bulunacak.

Sporun ve sporcunun yanındayız

İlçenin dört bir yanında başlatılan yatırımlarla Mamak’ta büyük bir dönüşüm yaşandığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, şunları söyledi:
“Dünyada bütün devletler hem sağlıklı nesiller için hem de uluslararası yarışmalarda kendi isimlerini tarihe yazdırmak için spora ve sporcuya büyük yatırımlar yapıyor. Londra olimpiyatlarında kazandığımız her altın madalya sokaktaki vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü. Burada uyguladığımız projeleri tamamlayıp hayata geçirdiğimiz zaman bölgesel ve ulusal birçok başarı elde edecek sporcular yetiştireceğiz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!