Mamak Belediyesi'nden Bosna'da sünnet şöleni

Güncelleme Tarihi:

Mamak Belediyesinden Bosnada sünnet şöleni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 11:33

Mamak Belediyesi'nden Bosna'da sünnet şöleni

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- SARAYBOSNA'da Mamak Belediyesi'nin düzenlediği sünnet şöleninde 212 çocuk sünnet oldu. Bosna Savaşı nedeniyle ve mali durumları yeterli olmadığı için sünnet olamayan 212 çocuğun erkekliğe ilk adımı attığı şölende Mamak Belediyesi'ni AK Parti Gurup Başkanvekili Faruk Gültekin ile AK Parti ve CHP'li Meclis üyelerinden oluşan heyet temsil etti. Sünnet olan çocukların ailelerinin ve misafirlerin katıldığı törende, çocuklara hediyeler verildi.

TÜRKİYE BOSNA HALKININ YANINDA

Sünnet kıyafetinden organizasyona tüm giderlerinin Mamak Belediyesi tarafından karşılandığı şölen Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı, sünnet yemeği ile devam etti. 350 kişinin katıldığı yemekte, Bilal Zukan'ın solistliğindeki İlahi Grubu davetlilere müzik ziyafeti sundu. Şölende konuşan AK Parti Gurup Başkanvekili Faruk Gültekin, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün selamlarını ileterek Türkiye'nin her zaman Bosna halkının yanında olduğunu kaydetti. Saraybosna Türk Büyükelçiliği Temsilcisi Hasan Atlı ise konuşmasında Mamak Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

DUALARIMIZ SİZİNLE

Her zaman Türk halkının yanında olduklarını kaydeden Doboj İstok Belediye Başkanı Kemal Bratic, "Türkiye büyük sıkıntıları bir bir aşıyor. Dualarımızla hem Türk halkının hem de seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!