Mamak’a spor kompleksi

Güncelleme Tarihi:

Mamak’a spor kompleksi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2013 00:00

Yüzme havuzunun yanısıra spor salonu, kapalı halı saha, koşu yolu, 2 adet basketbol sahası bulunan tesisi yarın Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç açacak.

Haberin Devamı

Mamak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türközü Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, yarın saat 17.00’de törenle hizmete açılıyor.
15 bin metrekarelik komplekste yüzme havuzundan kapalı halı sahaya, basketbol sahasından saunalara, kapalı spor salonundan fitness alanına birçok dalda spor yapma imkanı bulunan tesisi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç kullanıma açacak.
Mamak halkını törene davet eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak’ın gelişen ve değişen yüzünü temsil eden yatırımların başında spor yatırımlarımız geliyor. Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi de Mamak’ın ilkleri arasında yerini alıyor. Gençlerin kötü alışkanlıklardan spor yaparak uzak duracağı biliyoruz. Bu sebeple dev spor kompleksleri yaparak gençlerin hizmetine sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

YILIN 12 AYI HİZMET VERECEK

15 dönümlük alana inşa edilen tesis içerisinde, kapalı havuzun yanısıra bir spor salonu, bir kapalı halı saha, koşu yolu, 2 adet basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, bay ve bayan saunalar, otopark ve daha birçok branşta spor yapmak üzere oluşturulan alanlar ve kafeterya yer alıyor. Yılın 12 ayı hizmet verecek tesis, sporun farklı branşlarıyla ilgilenen amatör ve profesyonel bütün sporcuları ağırlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!