Maltepe’de kadınlara özel kıraathane açılıyor

Güncelleme Tarihi:

Maltepe’de kadınlara özel kıraathane açılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2016 16:32

Maltepe’de kadınlara özel kıraathane açılıyor

Haberin Devamı

İSTANBUL,(DHA) Maltepe'de kadınlardan gelen talep üzerine, “Kadınlar Kıraathanesi” açılacak. İlk olarak Zümrütevler Mahallesi’nde açılacak olan kıraathanede kadınlara, ücretsiz kütüphane hizmetinin yanı sıra günlük gazete okuma, satranç ve domino gibi oyunlar oynama imkanı da sunulacak.

KADINLARA ÜCRETSİZ KIRAATHANE

Toplantıya katılan mahalle sakini Selma Öztürk’ün, “Mahallemizde çocuklarımızla birlikte güzel zaman geçirebileceğimiz, sosyal aktiviteler yapabileceğimiz bir mekanımız yok.” talebi üzerine Başkan Kılıç, dernek başkanından söz aldı. Kılıç, “Bu derneği haftada iki gün sadece kadınlara açın, mahalledeki kadınlar çocuklarıyla gelsin gönüllerince eğlensin.” dedi.

Zümrütevler Mahallesi’nde açılacak olan Kadınlar Kıraathanesi ilk olarak 25 Mayıs Çarşamba ve 26 Mayıs Perşembe günleri, saat 08.00 ile 18.00 saatleri arasında uygulamaya başlanacak. Tüm ikramların ücretsiz yapılacağı kıraathanede kadınlara; çay, kahve, poğaça ve tost ikram edilecek. Kütüphaneden ücretsiz olarak yararlanacak ve günlük gazeteleri okuma fırsatı bulacak kadınlara satranç, domino gibi oyunlar oynama imkanı da sunulacak.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!