Maltepe’de eğitim seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Maltepe’de eğitim seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2015 16:06

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasına az bir süre kaldı. Okullardaki hazırlıklar hız kazanırken, halk eğitim merkezleri de kişisel gelişim ve eğitim kurslarıyla gerek öğrencilerin, gerekse yetişkinlerin eğitimlerine destek sunuyor.

Haberin Devamı

Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesi eğitim seferberliği başlatan Maltepe Belediyesi, öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmetinin ardından, geniş kapsamlı kişisel gelişim ve eğitim kurslarına da başlıyor. Kurslara ön kayıtlar, 28 Eylül-09 Ekim arasında yapılacak.

Maltepe’de eğitim seferberliği

ÇİNCE VE FARSÇA

Maltepe Belediyesi Mesleki Eğitim ve Kurslar Müdürlüğü tarafından, Osmanlıca’dan Farsça’ya, işaret dilinden direksiyona kadar 35 farklı alanda eğitim kursları düzenlenecek. Kurslardan yaklaşık 5 bin kişinin faydalanması bekleniyor. Hafta içi ve hafta sonu yapılacak kurslar İngilizce, Rusça, Osmanlıca, Çince, İspanyolca, Almanca, Farsça, Arapça, bilgisayar, işaret dili, diksiyon, drama, satranç, zumba, halk oyunları, latin dansları, jimnastik, plates, bağlama, ritim, gitar, piyano, keman, fotoğrafçılık, resim, cilt bakımı ve makyaj, akıl oyunları, direksiyon, arama kurtarma ve ilk yardım, ebru sanatı, hat sanatı, tezhip sanatı ve seramik olarak belirlendi.

Haberin Devamı

KADINLARA OKUMA-YAZMA KURSU

Bu kursların yanı sıra Maltepeli öğrencilerin sınav maratonuna destek sunmak için TEOG, YGS/LYS kursları ve etüt programları yapılacak. Öte yandan kadınlara yönelik okuma-yazma kursları da verecek olan Mesleki Eğitim ve Kurslar Müdürlüğü, geçen yıl da yaklaşık 4 bin kişiye kişisel gelişim ve eğitim kursu vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!