Mallorca sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Mallorca sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 1999 00:00

Haberin Devamı

İspanyol temsilcisi, İngiltere Süper Ligi'nin güçlü takımlarından Chelsea'yi eleyerek, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda finale adını yazdırdı. Mallorca'nın rakibi Lokomotif Moskova'yı eleyen Lazio.

Tek gol Biagini'den

Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda Real Mallorca sürprizi yaşanıyor. İspanya temsilcisi, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçın rövanşında güçlü İngiliz rakibi Chelsea'yi 1-0'la geçerek finale adını yazdırdı. Arjantinli kalecisi Roa'nın kurtarışlarıyla devleştiği maçta Mallorca'yı finale taşıyan golü 14. dakikada bir başka Arjantinli Biagini kaydetti.

Rakibi Lazio

Mallorca'nın finaldeki rakibi ise İtalya'nın Lazio takımı oldu. Lazio, 1-1'in rövanşında sahasında Rusya'nın Lokomotif Moskova takımı ile golsüz berabere kalınca amacına ulaştı. Finalde birbirleri ile rakip olan İspanyol ve İtalyan takımları 19 Mayıs'ta İngiltere'nin Birmingham kentinde kupayı müzelerine götürebilmek için mücadele edecekler.

Lacatus'a ağır ceza

Rumen golcü, ayağını kırdığı futbolcu iyileşinceye kadar maçlara çıkamayacak...

Romanya'nın yıldız futbolcularından Marius Lacatus, kasıtlı hareketiyle rakibinin iki yerden ayağının kırılmasına neden olduğu için maçlardan men cezası aldı. Romanya Futbol Federasyonu, Lacatus'un, ayağı kırılan Vasile Ardeleanu iyileşip sahalara dönene kadar futbol oynamayacağını açıkladı.

Doktorlar, Steau Bükreş-FCM Bacau arasında salı günü oynanan lig maçında Lacatus'un darbesiyle ayağı kırılan 25 yaşındaki Ardeleanu'nun futbol sahalarına dönmesinin aylar süreceğini belirtirken, yetkililer, bu sakatlığın genç futbolcunun futbol kariyerini etkileyebileceğini ifade ettiler.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!