Mall of Antalya basına tanıtıldı

Güncelleme Tarihi:

Mall of Antalya basına tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2017 12:10

Mall of Antalya basına tanıtıldı

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE'nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla 28 Nisan günü açılışı planlanan Mall of Antalya'nın basın lansmanı yapıldı.

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ile Deepo Outlet Center ile Mall of Antalya Genel Müdürü Cem Livanelioğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen basın tanıtımında yeni AVM hakkında bilgi verildi.

Deepo AVM ile birlikte Mall of Antalya'nın, Akdeniz'in en büyük alışveriş ve eğlence kompeksi olduğunu belirten Aziz Torun, "Deepo AVM outlet, Mall of Antalya ise sezon ürünleri satışıyla perakende sektörüne de yeni bir konsept kazandırıyor. Ortak eğlence ve sosyal alanları ile her iki AVM verimli bir sinerji oluşturacak. Yıllık ziyaretçi sayımızı 12 milyona yükseltmeyi hedefliyoruz" dedi.

Mall of Antalya'nın 131 bin metrekare alan üzerine kurulduğunu kaydeden Torun, "Mall of Antalya ile Deepo AVM'nin toplam kiralanabilir alanı 71 bin metrekare. Her iki AVM'nin toplamında 234 mağaza bulunuyor. Deepo AVM yıllık 5.5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan bir yatırımdı. Mall of Antalya ile birlikte bu sayıyı 12 milyona yükseltmeyi hedefliyoruz. AVM bünyesindeki alışveriş mağazalarının dışındaki 2 bin 200 kişilik 11 salonlu Cinetech Sinemaları ise Akdeniz'in en büyük sinema kompleksini oluşturuyor" diye konuştu.

Mall of Antalya Cinetech Ultumate Salonu'nun, 14 metre yüksekliğe 4K çözünürlüklü 68 bin lümen ışık çıkışına sahip sinema perdesinde izleyicilere eşsiz bir film deneyimi yaşatacağını söyleyen Deepo AVM ile Mall of Antalya Genel Müdürü Cem Livanelioğlu, "Tüm salonlarda kullanılan 360 derece ses teknolojisi tavandan sesi kademeli olarak ileten hoparlörleri sayesinde izleyenlere adeta kendilerini filmin içinde hissettiriyor. AVM içinde aynı zamanda Türkiye'nin uluslararası alanda üne sahip dans grubu Anadolu Ateşi, ilk dans okulunu açmayı planlanıyor. Mall of Antalya ve Anadolu Ateşi işbirliğiyle hayata geçirilecek dans okulu 4 ila 16 yaş arası çocuklar ile gençleri dans ile tanıştıracak" dedi.

Mall of Antalya 28 Nisan günü dans gösterileri, özel şovlar, konserler ve dans gösterileri ile kapılarını açacak. 12 Mayıs günü ise Murat Boz, Mall of Antalya önünde kurulacak konser alanında şarkılarını seslendirecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!