Malkara'da referandum güvenliği toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Malkarada referandum güvenliği toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 16:50

Malkara'da referandum güvenliği toplantısı

Haberin Devamı


 

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ali Kemal Gülay, başkanlığında referandum güvenliği toplantısı düzenlendi.

Halk Eğitimi Merkezi'ndeki toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği'nde görevli Mehmet Tuğrul, tarafından slayt gösterimi eşliğinde, referandumun huzur ve güven ortamında geçmesi amacıyla seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında alınması gereken tedbirler,  güvenlik ve asayiş konularında izlenecek yasal esaslar anlatıldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı hakim Ali Kemal Gülay, huzur ve güven içerisinde ülkenin demokratik düzeyine yakışır şekilde başarılı bir seçim gerçekleşmesi için çalışacaklarını ve görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını dile getirdi. Toplantı Karşılıklı soru, cevap şeklinde sona erdi.

Toplantıya,İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ali Kemal Gülay, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı  Murat Kızıltan, komiser yardımcıları Mustafa Duran, Emel Türk, Fatih Mehmet Çetin, İlçe Jandarma Karakol Komutan Vekili Taner Yılmazyıldız,  İlçe Seçim Kurulu Müdürü Leyla Aslan, ile memurlar  Ercan Fırtına, Umut Aydın ile emniyet ve jandarma personeli katıldı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!