Malkara’da memurlara ve çalışanlara iş sağlığı eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Malkara’da memurlara ve çalışanlara iş sağlığı eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 14:59

Malkara’da memurlara ve çalışanlara iş sağlığı eğitimi

Haberin Devamı

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü, memur ve özel sektörde çalışanlara yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verdi.

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce koordineli olarak düzenlenen bilgilendirme eğitimleri Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü İsmail Pekzös tarafından verildi.

İki gün boyunca, 12 saat süreyle tamamlanan eğitimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği koordinatörü İsmail Pekzös, katılımcılara, “İş sağlığı ve güvenliği nedir? İş sağlığı ve iş güvenliğinin amacı ve önemi çalışma mevzuatı çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları ve güvenlik kültürü, İşyeri temizliği ve düzeni güvenlik sağlık işaretleri, ergonomi, kişisel koruyucu ekipmanlar, meslek hastalıkları ve ilk yardım hastalıklardan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması, biyolojik risk etmenleri ile ilk yardım ve kurtarma konularında genel bilgi verdi. Yapılan bilgilendirmenin ardından sınava girip başarılı olan kursiyerlere sertifika verileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!