Malkara'da kadınların emekleri sergilendi

Güncelleme Tarihi:

Malkarada kadınların emekleri sergilendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 19:00

Malkara'da kadınların emekleri sergilendi

Haberin Devamı


 

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)-TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde 'Üreten kadın' projesi kapsamında 'Emeğin sanatla buluşması' etkinliği törenle açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi Kadın Meclisi'nin 'Üreten kadın' adı altında düzenlediği projede kadınları el emeği göz nuru ile yaptıkları eserler, 'Emeğin sanatla buluşması' adı altında törenle açıldı. Törene Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, sergide eserleri bulunan kadınlar, vatandaşlar katıldı.Açılışta  Muratlı Çığlık Grubu katılımcılara türküler seslendirdi.
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "  “Bu bizim Trakya çapında yaptığımız ilk organizasyon, hatalarımız olduysa konuklarımızdan özür diliyor, onların hoşgörüsüne sığınıyorum. Bugün burada bizimle oldukları için teşekkür ediyorum. İyi ki buradalar. Bizleri çok mutlu ettiler. Emekleriyle, sanatlarıyla Malkaramıza inanılmaz bir değer kattılar. Sevgili hemşerilerime de burada oldukları için teşekkür ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Yapılan kurdele kesiminin ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul etkinliğe katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar ile birlikte  kurulan standlarıtek tek gezdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!