Malkara’da 200 fidan dikildi

Güncelleme Tarihi:

Malkara’da 200 fidan dikildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2017 14:28

Malkara’da 200 fidan dikildi

Haberin Devamı

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ’ın Malkara İlçesi’nde TEMA gönüllüleri ve Yaylagöne Mahallesi muhtarlığı işbirliği ile ilçeye bağlı Yaylagöne Mahallesi Baraj Boyu Veran Kuyu mevkiinde 200 adet ıhlamur ve fıstık çamı fidanı dikildi.

Orman İşletme Şefliğinden tedarik edilen fidanlar toprakla buluşturuldu. Gerçekleşen fidan dikimine Malkara Tema gönüllü temsilcileri Hasan Akçay, Nazmi Tunca, Salih Kirez, Hüseyin Yontar, Yaylagöne Mahallesi Muhtarı Akgül Öztürk ve Mahalleli katıldı. TEMA Vakfı Malkara Gönüllü Hasan Akçay, “Biz bugün burada TEMA gönüllüleri ve Yaylagöne Mahallesi muhtarlığı işbirliği ile 200 adet ıhlamur ve fıstık çamı fidanı dikimi gerçekleştirdik. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Fidan dikimlerimiz her geçen gün devam edecektir” dedi.

“BELEDİYEDEN DESTEK İSTİYORUZ”

Yaylagöne Mahallesi Muhtarı Akgül Öztürk, ise belediye desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, “Dikilen fidanların bakımını düzenli olarak yapacak. Malkara TEMA ilçe temsilciliğine ve gönüllülerine teşekkür ederiz. Dikilen fidanlarımızı korumakta sıkıntı yaşıyoruz. Fidanlarımızı korumak amacıyla çevresine tel çitle çevirmek istiyoruz. Bu konuda Malkara Belediyesi’nden destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!