Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan, Aziz Yıldırım’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakuldan, Aziz Yıldırım’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 16:47

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan, Aziz Yıldırım’a ziyaret

Haberin Devamı

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ),(DHA)- TEKİRDAĞ Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ile birlikte sportif alt yapı çalışmaları kapsamında İstanbul’da Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Samimi bir sohbet eşliğinde geçen görüşmede Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul alt yapı ve kamp tesisi için Fenerbahçe’yi Malkara’ya davet ederken, bir Galatasaraylı olarak şampiyonluk mücadelesinde Fenerbahçe’ye başarılar dilediğini ifade etti. Başkan Ulaş Yurdakul ayrıca kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a teşekkür ederek plaketini takdim etti. Ulaş Yurdakul ziyaret kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dan, “Malkara ilçesine Fenerbahçe şube evi, Futbolcuların konaklayacağı, kamp yapabileceği gibi alt yapı spor tesisleri ve spor okulları yapılmasını talep etti. Aziz Yıldırım’da Başkan Yurdakul’a Maliyeti çıkartın gereğini yapalım. Dediği öğrenildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı’ya ziyaretleri için teşekkür ederek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!