Malatya'da eğitim ve öğretim için güvenlik toplantısı 

Güncelleme Tarihi:

Malatyada eğitim ve öğretim için güvenlik toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 14:36

Malatya'da eğitim ve öğretim için güvenlik toplantısı 

Haberin Devamı

MALATYA,(DHA)- MALATYA'da önümüzdeki Pazartesi başlayacak olan 2018- 2019 eğitim ve öğretim yılı ile ilgili güvenlik toplantısı düzenlendi.
Vali Ali Kaban başkanlığında okul güvenliği, uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele, eğitim kalitesinin artırılması ve diğer hususlarla ilgili olarak eğitim öğretim yılı öncesinde düzenlenen 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı güvenlik toplantısına Battalgazi Kaymakamı ve Yeşilyurt Kaymakam Vekili Abdül Kadir Duran, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Şahin, Battalgazi Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurcan Berber, Muhtarlar ve Okul Aile Birliği Temsilcileri katıldı. Vali Ali Kaban toplantı öncesi yaptığı konuşmasında, 2018- 2019 eğitim- öğretim yılında öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okulların ve çevrelerinde gereken her türlü tedbirin alınacağını, ilgili kurumlar ve okul idareleriyle birlikte okullar açılmadan önce konu ile ilgili eksikliklerin giderilmesi hususunda gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek, "Çocuklarımız bizim her şeyimiz" dedi.
Toplantıda alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi, gerekiyorsa ilave tedbirlerin değerlendirilmesi, okul kantinlerinin denetlenmesi, hassas olduğu belirlenen okulların bulunduğu yerlerde başta uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele konusu olmak üzere kolluk kuvvetlerince gerekli tedbirlerin alması, güvenlik birimlerince okul irtibat görevlileri isimlerinin önceden belirlenerek ilgili okul müdürlüklerine bildirimlerinin sağlanması ve amaca yönelik her türlü ilave tedbirin alınması konuları değerlendirildi. Toplantı, daha sonra karşılıklı görüşmelerde alınan önerilerle sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!