Malatya Büyükşehir'de Meclis Toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Malatya Büyükşehirde Meclis Toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 12:18

Malatya Büyükşehir'de Meclis Toplantısı

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- MALATYA'da Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart toplantısını Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın başkanlık ettiği meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.
Başkan Çakır, toplantı açılışında yaptığı konuşmada 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Suriye'nin Afrin kentinde sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na değinen Başkan Çakır, "Zeytin dalı harekatının 54'üncü günündeyiz. Askerlerimiz büyük bir kahramanlık gösteriyor. Afrin'de son aşamaya gelindi. Bu harekat, ülkemize karşı var olan terör tehdidini ciddi manada ortadan kaldırarak, ülkemizin huzuru ve güvenliği için önemli bir operasyondu. İnşallah ordumuz muzaffer bir şekilde terörün üstesinden gelecektir" dedi.
İmar ağırlıklı maddelerin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edilirken, bazı maddeler de ertelendi.
Toplantıda ayrıca; Scada Yönetim Merkezinin Kurulması ve Mevcut Sondajların Mekanik Elektrik Sistemlerinin Yapım işinde ve Muhtelif işlerde içmesuyu şebeke, AG-OG ENH depo-Terfi-foseptik yapımı, içmesuyu sondaj kuyuları açılması ve mevcut depo-Terfi Bakım Onarım İşinde kredi kullanımı için Başkan Çakır'a yetki verilmesi kabul edildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!