Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün Grubu Belli Oldu

Güncelleme Tarihi:

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün Grubu Belli Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 15:05

MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ'NÜN YENİ SEZONDA MÜCADELE EDECEĞİ GRUP BELLİ OLDU.

Türkiye Bayanlar 3.Ligi’nde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün yeni sezonda yer alacağı grup belli oldu.
Geçen sezon büyük bir başarıya imza atarak yarı finallere giden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, 8 Kasım’da başlayacak 3.Lig’de 6.Grup’ta yer alacak.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün bulunduğu 6.Grup şu takımlardan oluşuyor:
Güneşspor, Kayseri Atletikspor, Kayseri Gençlerbirliği, Kılıçaslan Yıldızspor, Yıldırım Beyazıt Şafakspor, Tokat Erbaaspor, TOKİ Gençlikspor, Ufuk Keleş Gençlikspor, Galata Sağlık Sanatspor, Malatya Bayanlar Spor Kulübü.
ZOR BİR GRUBA DÜŞTÜK
Çok zorlu bir gruba düştüklerini belirten Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak 6.gruptan çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Çelebi, “Malatya Bayanlar Spor Kulübü olarak yeni sezonda 6.Grup’ta yer alacağız. Tabi bakıldığında aslında zor bir gruba düştük. Geçen sezon bu grupta yer alan 3 takım Türkiye yarı finallerinde mücadele etti. Ancak biz de güçlü bir takımız, biz de yarı finallerde mücadele ettik. Bu sezon da hedefimiz yarı finallere gidebilmek. Bunun için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bizi en çok zorlayan konu sahipsizlik. Diğer kulüplere baktığımızda hemen hemen hepsinin isim ve göğüs sponsoru var. Ama biz kendi yağımızda kavrulmaya çalışıyoruz. Buradan Malatyalılara sesleniyorum. Bize sahip çıkın. Bayan futboluna dünyada ilgi her geçen gün artıyor. Bizim gayemiz Malatyalı bayanları spora yönlendirebilmek. Göğüs ya da isim sponsoru arıyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!