Malatya Bayanlar Spor Kulübü Farklı Kazandı

Güncelleme Tarihi:

Malatya Bayanlar Spor Kulübü Farklı Kazandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 15:20

MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ, TOKAT ERBAA GENÇLİKSPOR'U 10-0 MAĞLUP ETTİ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Tokat Erbaa Gençlikspor’u 10-0 mağlup etti.
11. Hafta mücadelesinde Tokat Erbaa Gençlikspor ile Tokat’ta karşılaşan Malatya Bayanlar Spor Kulübü mücadeleyi 10-0 gibi farklı skorla kazandı. Mavi-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 43 ve 83. dakikalarda Büşra Mutlukaya, 45 ve 75’te Nursel Yeşilcen, 70, 85 ve 90.dakikalarda Sevim Çetin, 72, 76 ve 88.dakikalarda ise İlknur Keleş kaydetti. Karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Malatyalı bayanlar aldıkları galibiyetle gruptaki liderliklerini sürdürdü.
SEZON SONUNA KADAR LİDER KALMAK İSTİYORUZ
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Ligde oynadığımız maçların, 1 dışında tamamını kazandık. Bayan sporcularımız Malatya yakışır şekilde mücadelelerini sürdürüyorlar. Haddiniz bilerek oynayan ekiplerden bir tanesiyiz. Geçen hafta zorlu bir maçtan 3 puan almıştık. Ligde 11’de 10 yaparak moral bulan kızlarımız, gözlerini şampiyonluğa dikti. Zor bir maç olacağını düşündük ama farklı kazandık. Buda şampiyonluğa ne kadar inandığımız gösteriyor. Etkili oyunumuzu sürdürüp, sezon sonuna kadar lider kalmak istiyoruz. Malatyalıların desteğinin arkamızda olduğunu biliyoruz. İnşallah bu sezon şampiyonluk hedefliyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!