Malatya AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri “Bizim Hikaye” Filmini İzledi

Güncelleme Tarihi:

Malatya AK Parti Gençlik Kolları Üyeleri “Bizim Hikaye” Filmini İzledi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2015 12:59

AK PARTİ MALATYA GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ, 12 EYLÜL DARBESİNDE İNANÇLARI UĞRUNA HAPSE ATILAN GEÇLERİN AİLELERİNİN YAŞADIĞI DRAMI KONU ALAN “BİZİM HİKAYE” ADLI FİLMİ İZLEDİ.

AK Parti Malatya Gençlik Kolları üyeleri, 12 Eylül darbesinde inançları uğruna hapse atılan geçlerin ailelerinin yaşadığı dramı konu alan “Bizim Hikaye” adlı filmi izlediler.
AK Parti Malatya Gençlik Kolları üyeleri "Bizim Hikaye” filmini izledi. Filmi izlemeden önce basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Enis Aydoğan, “12 Eylül 1980 darbesi Türkiye demokrasi tarihinin en kara sayfalarından biridir. Sırf inançları ve düşünceleri uğruna sorgusuz sualsiz evlerinden alınan gençler, yıllarca zindanlarda çürütüldüler. Gençler hücrelerde çürürken, dışarıda kalan aileleri ise onların yasını tuttular. İşte bu film, bu şekilde mağdur olmuş ailelerin öykülerinden oluşuyor. Rabbim bu millete bir daha öyle günler yaşatmasın. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ilgiyle izlediği bu filmi bizler de izlemek istedik. Gençlerin o dönemde yaşanılanları bilmesi gerekiyor. Bu nedenle Malatya AK Gençlik olarak filmi izlemeye geldik” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!