Makyajlı Toyota Corolla geliyor

Güncelleme Tarihi:

Makyajlı Toyota Corolla geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 00:00

Toyota, Corolla modeli üzerinde yaptığı bir dizi estetik değişikliğin tanıtımını yaptı. Avrupa pazarına yönelik üretilecek Corolla modellerinde "Toyota Safety Sense" güvenlik paketi de artık standart olarak yer alacak.

Haberin Devamı

Dünyada tüm zamanların en çok satılan otomobili ünvanını elinde bulunduran Corolla, mevcut modeliyle hemen hemen benzer bir görünüme sahip. Ön tasarımın revize edildiği modelde üst ızgarının küçüldüğü görülüyor.

En dikkat çekici değişikliklerden biri, adeta kozmetik müdaheleye uğramış olan farlar. Ayrıca tampon daha geniş ızgara ile sportif bir hava kazanırken, araç genel manada daha akışkan bir görünüme kavuşturulmuş.

Değişim yan profilde de devam ediyor. Kapı kolları krom severleri mutlu edecek şekilde tasarlanmış. Araçta 16 ve 17 inçlik yeni alaşımlı jantlar da dikkat çekiyor.

Ayrıca LED stop lambaları da yeni bir görünüme sahip. Arka bölümde ayrıca, Toyota'ya göre aracın genişliğini vurgulayan bir krom hat bulunuyor.

Corolla, Earth Bronze, Tokyo Kırmızısı ve Platinum Bronze dahil dokuz renk seçeneği sunuyor.

Haberin Devamı

Bu arada yenilenen modelde, Avrupa düzenlemelerine uygun olarak, kazaları önlemeye veya hasarı azaltmaya yardımcı olan "Toyota Safety Sense" güvenlik paketinin son versiyonu yer alacak.

Araçta ayrıca, Yol İşaret Sistemi, Şerit Takip Alarmı ve Pre Collision System olarak adlandırılan Çarpışma Öncesi Sistemi gibi güvenlik ekipmanları bulunuyor.

Toyota, "daha prestijli gövde tasarımı"na sahip Corolla modelinin satışına, bu yaz Avrupa'da başlayacak.

Ferrari ve Aston Martin’in başı dertte tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!