Maksim, Sayın'la açıldı

Güncelleme Tarihi:

Maksim, Sayınla açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 1998 00:00

Haberin Devamı

Taksim Maksim Gazinosu, önceki akşam Türk sanat mÜziği sanatçısı Emel Sayın'ın verdiği muhteşem bir konserle açıldı. İş, politika ve sanat dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı gecede güzelliğiyle göz dolduran Emel Sayın, zengin repertuvarı ve sahne performansıyla büyük alkış aldı. 500 kişilik salonu hıncahınç dolduran konuklar arasında Semra Özal, Ajda Pekkan, Nevra-Metin Serezli, Asuman-Erkan Yolaç, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Erol Evgin, Mehmet Ali Erbil, Ebru Cündübeyoğlu, Perran Kutman, Koral Sarıtaş, Güngör Bayrak ve Çevre Bakanı İmren Aykut gibi ünlü isimler bulunuyordu. Açılışta Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan ve oğlu Sacit Aslan, konukları kapıda karşıladılar.

Herşeyin çok ince düşünülerek hazırlandığı gecede tiyatro ve sinema dünyasının ünlü isimleri birbirleriyle hasret giderdiler. Açılışa katılan tüm davetliler eğlence dünyasında gazino geleneğinin on yıl aradan sonra bile olsa yeniden yaşanmasının mutlu bir olay olduğunu belirttiler.

‘‘Bu gece ölmedim ya, bir daha hiç ölmem’’ diyerek heyecanını dile getiren Emel Sayın, Türkiye'nin en önemli gazinolarından biri olan Maksim'de 12 yıl sonra yeniden sahneye çıkmanın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Kendisini böyle önemli bir gecede yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden sanatçı, ‘‘Batsın Bu Dünya’’ adlı parçayı Orhan Gecebay'ın masasına giderek seslendirince, mikrofonu birden Sevim Emre'ye kaptırdı. Savaş Ay'la sahnede sıkı sıkı kucaklaşan Sayın, bir süre Ay'la beraber eski gazinoların kültüründen konuştular. Gece boyunca iki kez kostüm değiştiren Emel Sayın'ı kuliste de annesi, Ajda Pekkan ve Kubat da yalnız bırakmadılar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!